Testimoni 1

Suri Rumah Pun Boleh Melabur Emas

Semalam merupakan hari yang paling bahagia untuk Puan Sabariah seorang suri rumah yang telah dapat keluarkan 50 gram emas melalui Easy Payment Program (EPP) Public Gold, bayar selama 10 Bulan tetapi dapat langsaikan dalam masa 9 Bulan sahaja.

Ini sebagai bukti siapa pun boleh memiliki Emas Fizikal bila ada disiplin dan hati yang cekal untuk Simpan Emas sebagai Pelaburan jangka panjang.  Emas Fizikal dapat membantu ketika saat kita memerlukan  suatu hari nanti.

Emas juga boleh dijadikan simpanan untuk pelajaran anak2 ke universiti, roll-up bisnes, simpanan untuk pergi haji dan banyak lagi.

Tahniah….Puan  kerana anda telah berjaya membina ekonomi yang lebih kukuh !!!

Semoga dapat tingkatkan simpanan untuk masa depan keluarga tersayang.

DSC_0118

Gambar : Rasa Seronok Bila Dapat Keluarkan dan Pegang Emas Fizikal 50 gram

Testimoni 2

Nak Melabur Emas Siapa Pun Boleh.

Siapa pun boleh simpan Emas, asalkan ada kemahuan dan Matlamat. En Senin Ari (Berkerusi Roda) telah mengikuti Program Tabungan Emas (GAP), Public Gold pada awal bulan September 2017 dan menyimpan emas secara tetap setiap bulan.

Katanya, beliau mempunyai target untuk menabung (simpan emas) sehingga 1 Kilo gram.  Setiap kali ada duit lebih beliau akan pisahkan sedikit untuk menabung emas, paling sedikit 1  gram setiap bulan atau bila2 masa ketika ada duit lebih.

Tidak kira samaada anda pelajar, guru, pekerja biasa, pengurus atau pesara anda boleh menyimpan emas dengan mengikuti Program Tabungan Emas GAP, Public Gold untuk pelaburan jangka panjang.

“Mulakan dengan langkah pertama iaitu 1 gram”, kata beliau lagi.

Senin1Gambar : Dengan Berkerusi Roda Datang Ke Cawangan Joo Chiat untuk menabung Emas

Testimoni 3

Usia Bukan Halangan!

Emas tidak mengenal Usia samaada Tua ataupun Muda.  Di Public Gold siapa pun boleh miliki emas sebagai Pelaburan jangka masa panjang.

Pak Bon nama gelaran sangat gembira apabila dapat memiliki 50 gram Emas Fizikal baru2 ini. (Disember 2017).

Katanya,”Bila kita pegang emas, kita rasa seronok sebab emas di tangan kita.  Kita yang kawal emas tersebut dan Emas ada Aura bila kita simpan, dia akan menarik Aura tambahkan Emas”.

Katanya lagi “jangan lupa keluarkan Zakat Emas bila dah ada simpanan 86 gram”.

PAk Bon

Gambar : Pak Bon Memegang 50 gram Emas Fizikal miliknya, Soronok lah!

Jika anda ingin dapatkan info tentang pelaburan emas fizikal boleh hadir ke Seminar Emas saya, boleh buat pendaftaran PERCUMA dengan KLIK SINI atau follow Fan Page saya dengan klik nama saya bawah ini .

Sebarang pertanyaan tentang Simpanan atau Pelaburan Emas boleh hubungi saya, terima kasih kerana sudi membaca blog saya.

MOHD SULIMAN HAFID- PG 027857
Master Dealer for Singapore
SMS/WhatsApp +65 9224 6333 (Spore) +6 016 6825 003 (M’sia)
Visit site : www.OneGoldDinar.com

Harap dapat dikongsikan artikel ini kepada rakan2 dan famili anda yang sedang mencari peluang bisnes dengan klik butang di bawah ini.