Testimoni 1

Suri Rumah pun boleh melabur Emas

Semalam merupakan hari yang paling bahagia untuk Puan Sabariah seorang suri rumah yang telah dapat keluarkan 50 gram emas melalui Easy Payment Progran (EPP) Public Gold, bayar selama 10 Bulan tetapi dapat langsaikan dalam masa 9 Bulan sahaja.

Ini sebagai bukti siapa pun boleh memiliki Emas Fizikal bila ada disiplin dan hati yang cekal untuk Simpan Emas sebagai Pelaburan. Tahniah…. kerana anda telah berjaya!!!

Semoga dapat tingkatkan simpanan untuk masa depan keluarga.

DSC_0118

Gambar : Rasa Seronok Bila Dapat Keluarkan dan Pegang Emas Fizikal

Testimoni 2

Nak Melabur Emas Siapa Pun Boleh.

Siapa pun boleh simpan Emas, asalkan ada kemahuan dan Matlamat. En Senin Ari telah mengikuti Gold Accumulation Program (GAP) pada awal bulan September 2017 dan menyimpannya secara tetap setiap bulan. Katanya beliau mempunyai target untuk menabung sehingga 1 Kilo gram dalam Emas.  Tidak kira siapa sahaja, anda mampu miliki Aset Emas kalau ada kemahuan.

Senin1Gambar : Dengan Berkerusi Roda Datang Ke Cawangan Baru Public Gold untuk menabung Emas

Testimoni 3

Usia Bukan Halangan!

Emas tidak mengenal Usia samaada Tua ataupun Muda.  Di Public Gold siapa pun boleh miliki emas sebagai Pelaburan jangka masa panjang. Bak Bon nama gelaran sangat gembira bila dapat memiliki 50 gram Emas Fizikal baru2 ini. (Disember 2017).

Bila kita pegang emas, kita rasa seronok sebab emas ditangan kita.  Kita yang kawal emas tersebut dan Emas ada Aura bila kita simpan dia akan menarik Aura tambah Emas.  Katanya lagi jangan lupa keluarkan Zakat Emas bila dah ada simpanan 86 gram.

PAk Bon

Gambar : Pak Bon Usia Bukan Halangan Untuk Melabur Emas Fizikal

Jika anda ingin dapatkan info tentang pelaburan emas boleh Like Fan Page dengan klik nama saya bawah ini. Terima Kasih kerana sudi membaca blog saya.

MOHD SULIMAN HAFID- PG 027857
Master Dealer for Singapore
SMS/WhatsApp +65 9224 6333 (Spore) +6 016 6825 003 (M’sia)
Visit site : www.OneGoldDinar.com

Harap dapat dikongsikan artikel ini kepada rakan2 dan famili anda yang sedang mencari peluang bisnes dengan klik butang di bawah ini.