Berikut adalah Video Tutorial bagi anda yang berminat untuk jadikan emas sebagai simpanan dan pelaburan.  Anda boleh subscribe youtube ini untuk dapatkan video-video seterusnya Klik Sini

Tutorial 1 – Cara Daftar Percuma Beli Emas – Public Gold

Video ini menerangkan cara daftar Percuma dan beli emas di Public Gold. Harap tonton video ini sehingga selesai. Selamat menonton.

Ingin buat pendaftaran klik link ini sekarang : http://bit.ly/RegisterPGM

Tutorial 2 – Cara Buka Akaun Tabungan Emas ‘GAP’ – Public Gold

Video bawah ini menerangkan cara buka Akaun emas GAP-Gold Accumulation Program untuk beli emas dan simpan di akaun simpanan emas GAP. Sila tonton sehingga selesai.

Ingin tahu Apa kelebihan Akaun emas GAP? Klik Sini

Tutorial 3 – Cara Beli Emas Simpan di Akaun Tabungan Emas (GAP) – Public Gold

Video bawah ini menerangkan cara beli emas dan simpan di Akaun GAP-Gold Accumulation Program. Sila tonton sehingga selesai.

Tutorial 4 – Cara Beli Emas Easy Payment Purchase (EPP) – Public Gold

Video bawah ini menerangkan cara beli emas kaedah EPP – Easy Payment Purchase (Patuh Shariah). Sila tonton sehingga selesai.

Ingin tahu kelebihan program EPP? Klik Sini

Video 1 – Cara Buat Overseas Transfer POSB/DBS ke MayBank Malaysia EPP – Public Gold

Video ini menerangkan cara buat overseas transfer dari POSB/DBS bank ke MayBank Malaysia Public Gold untuk pembayaran Outright Purchase, EPP, Wealth Card dan lain2 item.

Video 2 – Cara Buat Overseas Transfer POSB/DBS ke MayBank Malaysia GAP – Public Gold

Video ini menerangkan cara buat overseas transfer dari POSB/DBS bank ke MayBank Malaysia Public Gold untuk pembayaran akaun GAP-Gold Accumulation Program.


Semoga video-video di atas memberi manfaat dan jika anda ingin mulakan simpanan emas dan perak, boleh buat perjanjian dengan hubungi saya nama di bawah ini.

Terima kasih.

MOHD SULIMAN HAFID- PG 027857
Master Dealer for Singapore
SMS/WhatsApp +65 9224 6333 (Spore) +6 016 6825 003 (M’sia)
Visit site : www.OneGoldDinar.com

Semoga sharing di atas bermanfaat dan harap dapat kongsikan bersama famili dan rakan2 kita dengan klik butang di bawah ini.