Testimoni 1

Suri Rumah Pun Boleh Melabur Emas

Semalam merupakan hari yang paling bahagia untuk Puan Sabariah seorang suri rumah yang telah dapat keluarkan 50 gram emas melalui Easy Payment Purchase (EPP) Public Gold, bayar selama 10 Bulan tetapi dapat langsaikan dalam masa 9 Bulan sahaja.

Ini sebagai bukti siapa pun boleh memiliki Emas Fizikal bila ada disiplin dan hati yang cekal untuk Simpan Emas sebagai Pelaburan jangka panjang.  Emas dapat membantu ketika saat kita memerlukan  suatu hari nanti.

Emas juga boleh dijadikan simpanan untuk dana kecemasan, pelajaran anak2 ke universiti, roll-up bisnes, simpanan untuk pergi haji dan banyak lagi.

Tahniah….Puan  kerana anda telah berjaya membina ekonomi yang lebih kukuh !!!

Semoga dapat tingkatkan simpanan untuk masa depan keluarga tersayang.

DSC_0118

Gambar : Rasa Seronok Bila Dapat Keluarkan dan Pegang Emas Fizikal 50 gram

Testimoni 2

Usia Bukan Halangan!

Emas tidak mengenal Usia samaada Tua ataupun Muda.  Di Public Gold siapa pun boleh miliki emas sebagai Pelaburan jangka masa panjang.

Pak Bon nama gelaran sangat gembira apabila dapat memiliki 50 gram Emas Fizikal baru2 ini. (Disember 2017).

Katanya,”Bila kita pegang emas, kita rasa seronok sebab emas di tangan kita.  Kita yang kawal emas tersebut dan Emas ada Aura bila kita simpan, dia akan menarik Aura tambahkan Emas”.

Katanya lagi “jangan lupa keluarkan Zakat Emas bila dah ada simpanan 85 gram”.

PAk Bon 1

Gambar : Pak Bon Memegang 50 gram Emas Fizikal miliknya, Soronok lah!

Testimoni 3

Kenapa Perlu Simpan Emas Sekarang!

Siapa pun akan rasa sangat gembira bila dapat keluarkan emas Gold Bar melalui program mudah EPP ‘Easy Payment Purchase’ bayar secara berperingkat.

Katanya “Satu cara untuk elakkan dari kebocoran wang ialah dengan menukarkan wang kita kepada emas”.

Saya sangat2 setuju dan menggalakkan supaya ramai lagi warga Singapura yang menjadi celik emas dengan jadikan emas sebagai simpanan dan pelaburan jangka panjang.

Ayub 2

En Ayub memegang emas fizikal kepunyaannya Gold Bar 50 gram dan 3 keping 5 Dirham.

Jika anda ingin dapatkan info dan Tips pelaburan emas fizikal boleh KLIK SINI atau follow Fbook saya dengan klik nama saya bawah ini .

Sebarang pertanyaan tentang Simpanan atau Pelaburan Emas boleh hubungi saya, terima kasih kerana sudi membaca blog saya.

MOHD SULIMAN HAFID- PG 027857
Master Dealer for Singapore
SMS/WhatsApp +65 9224 6333 (Spore) +6 016 3375937 (M’sia)
Visitsite : www.OneGoldDinar.com

Harap dapat dikongsikan artikel ini kepada rakan2 dan famili anda yang sedang mencari peluang bisnes dengan klik butang di bawah ini.