Kenapa PG Mall

1. E-Commerce Bisnes Online

Wabak pandemic Covid19 telah merubah landskap perniagaan dan cara kita bekerja.  Boleh dikatakan bisnes yang tidak menggunakan teknologi internet akan terjejas teruk.  Menurut kajian bisnes yang berdasarkan online telah meningkat naik sebanyak 40% berbanding tahun 2019.

Kita dapat melihat bagaimana perkhidmatan penghantaran makanan seperti Grab Food, Food Panda, Deliveroo bertambah rancak ini bermakna ramai warga yang telah membuat pesanan online dengan menggunakan khidmat ini.

Tak kurang juga yang berbelanja secara online dengan menggunakan platform ecommerce sepeti Shoppe, Lazada, Qoo10 dan lain-lain perkhidmatan.

Semasa berlakunya covid19 bisnes yang paling terjejas teruk antaranya ialah disektor pelancungan. Pendapatan telah berkurangan dan menyebabkan ramai yang terpaksa diberhentikan kerja.

2. PG Mall

Ada juga bisnes yang tidak terjejas dengan covid19 terutama bisnes yang menggunakan teknologi internet salah satu daripadanya ialah bisnes online di PG Mall.

PG Mall adalah anak syarikat Public Gold yang menjalankan pernigaan ecommerce secara online telah memberi peluang perniagaan untuk anda menjadi Seller dan juga shopper. Sebagai Shopper anda boleh ‘promote’ produk-produk yang ada di dalam PG Mall kepada customer anda. Dan apabila customer anda setiap kali membelinya anda akan dibayar insentif. Ok kan.

Berbagai jenis barangan yang terdapat di PGMall termasuklan barangan keperluan dapor, perabut rumah, elektrikal, handphone, hardware, kopi, milo, chilli source, pampers dan lain-lain daripada sekecil-kecil barangan kepada sebesar-besar barangan semuanya boleh di beli secara online.

Kita juga boleh buat perbandingan harga antara satu platform dengan platform yang lain dengan mudah.

Kelebihan bisnes online seperti PG Mall ini ialah:

  • Boleh dilakukan walau di mana anda berada
  • Bebas dilakukan oleh sesiapa sahaja
  • Tidak memerlukan modal permulaan yang besar
  • Menjalankan Bisnes secara Global

PG Mall telah mensasarkan untuk menjadi platform No 1 di Malaysia pada tahun 2025 selain ingin menjadi platform ecommerce yang sangat baik anda juga boleh buat pendaftaran PERCUMA dengan ‘Sign-Up’ link referral di bawah ini. KLIK SINI atau Scan sahaja QR Code di bawah ini sekarang!

QR Code d_emas04

Setelah anda berdaftar sebagai Shopper di PG Mall anda dah boleh pasarkan produk-produk di PG Mall kepada famili, rakan-rakan dan siapa sahaja.  Kerja akan menjadi lebih mudah bila anda gunakan internet. Kita boleh pasarkan melalui social media seperti Facebook, InstaGram, Whatsapp dan lain2.

Nak tahu bagaimana kita boleh mendapat insentif ?

Setiap kali Customer kita berbelanja di PG Mall kita akan dapat ‘cashback’ atau insentif 0.5% dari jumlah perbelanjaan Customer kita.  Sebagai contoh jika Customer kita beli $1000 insentif kita ialah $5

Dalam hal ini lagi ramai Customer yang kita ada lagi besar pendapatan yang akan kita terima setiap bulan dan sekali gus boleh menjana pasif income untuk kita setiap bulan.

Bukan itu sahaja malahan sebagai Shopper, apabila kita beli produk2 di PG Mall kita juga akan dapat CashBack 0.5% – 3.5% bergantung kepada Status kita di PG Mall (Elite, Premuim, Super, Shopper).  Hebatkan!

Saya belum lagi jumpa platform yang sehebat ini yang dikenali sebagai konsep CosuMerchant iaitu gabungan dua perkataan Consumer (Pengguna) dan Merchant (Penjual). Gabungan ini memberi peluang keuntungan kepada kedua-dua pihak win-win situation.

Bermacam-macam produk boleh dibeli di PG Mall dari barangan keperluan harian, pakaian, kecantikan, kesihatan, elektronik, electrikal, perabut, alat kereta dan banyak lagi.

Ingin lebih jelas Sila tonton video di bawah ini:

Semoga penerangan di atas memberi manfaat jika anda ingin dapatkan pasif income dengan bisnes tanpa modal boleh hubungi saya nama di bawah ini. Terima kasih.

MOHD SULIMAN HAFID- PG 027857
Master Dealer Public Gold
SMS/WhatsApp +65 9224 6333 (Spore) +6 016 3375937 (M’sia)
Visit site www.OneGoldDinar.com

Semoga sharing di atas bermanfaat dan harap dapat kongsikan bersama famili dan rakan2 anda dengan klik butang di bawah ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *