Kenapa Pilih Public Gold

Empat (4) sebab utama kenapa saya pilih Syarikat public Gold sebagai simpanan, pelaburan dan berbisnes emas.

  1. Urus Niaga Mengikut Hukum Syariah
  2. Pilihan Bebagai Platform & Produk
  3. Program Tabungan Emas (GAP) Terbaik Mudah, Selamat dan Patuh Syariah
  4. Peluang Jana Pendapatan Pasif

1. Patuh Syariah

Public Gold telahpun mendapatan sijil patuh syariah oleh panel syariah Public Gold iaitu Datuk Dr Mohd Daud Bakar. Beliau adalah Pengerusi Majlis Penasihat Shariah untuk Bank Negara Malaysia.
Jadi pembeli emas Public Gold boleh beli emas dengan penuh yakin dan tak perlu risau tentang hukum jual beli emas bersama Public Gold. Ianya telahpun disahkan oleh pakar mualamat yang ternama di dunia.  Ini bermakna kita tak akan rasa was-was bila berurusan dengan jual beli emas di Public Gold.

2. Pilihan Berbagai Produk dan Platform

Tidak seperti semasa mula-mula ditubuhkan Public Gold merupakan sebuah syarikat yang kecil.  Setelah lebih 10 tahun beroperasi kini public gold telah mempunyai banyak cawangan di Malaysia dan Indonesia.  Juteru telah memberi banyak pilihan platform untuk anda berjaya bersama Public Gold.

Dengan Platform yang banyak akan memudahkan anda menjana pendapatan tambahan bersama Public Gold. Berikua adalah 5 Platform terkini:

  • Jual Beli Emas Fizikal, Gold Bar, Dinar Emas, Silver Bar, Dirham Perak. Gred Pelaburan LBMA & Lain2 – Public Gold
  • Local E-commerce Shopping Online Malaysia No 1– Pg Mall
  • Barang Kemas Jenama PG Jewel Rantai, Gelang, Loket, Cincin dll
  • Barang Kemas Gred Premium Jenama Aurora
  • Produk Health & Beauty – Jenama PharmSuisse

3. Program Tabungan Emas Terbaik (GAP)

Syarikat Public Gold adalah satu-satunya Syarikat Emas yang bukan sahaja memberi pendidikan yang betul tentang Pelaburan Emas malahan mempunyai Program Tabungan Emas (GAP) untuk kita menabung emas sedikit demi sedikit.

GAP adalah singkatan dari ‘Gold Accumulation Program’ kaedah yang sangat mudah, selamat dan patuh syariah untuk kita menabung emas serendah 1 gram atau lebih setiap bulan.

Jika anda terlalu sibuk dengan urusan pekerjaan, Akaun Emas (GAP) memberi banyak kemudahan untuk anda beli, simpan dan melabur emas.

Anda tak perlu tergesa2 ke Cawangan Public Gold untuk buat urusan jual beli. Anda hanya perlu buat ‘Transfer Online’ ke Bank Akaun Public Gold bila-bila masa 24 jam 7 hari.
Setelah buat transfer, anda boleh upload ‘screenshot’ receipt tersebut (sebagai bukti pembayaran) ke website akaun emas GAP anda dan Public Gold akan update berapa gram emas di dalam akaun emas GAP anda.
Anda boleh buat Tabungan setiap bulan misalannya $100 setiap bulan kumpul emas anda sehingga capai target gram emas yang anda kehendaki.

4. Peluang Jana Pendapatan Pasif

Dalam keadaan Covid19 apa-apa pun boleh terjadi kepada pekerjaan atau perniagaan kita.  Bagi mereka yang bekerja atau berniaga banyak cabaran akan kita rintangi.  Syarikat Public Gold telah memberi peluang yang sangat baik jika anda inginkan mendapat pendapatan tambahan atau pendapatan pasif sebagai Dealer.

Public gold merupakan syarikat yang terunggul di Malaysia dan banyak syarikat2 yang ingin menjadi bisnes partner bersamanya. Sekarang ini anda mempunyai banyak pilihan produk-produk dengan harga yang sangat berpatutan.
Platform Online 24 Jam,7 hari yang digunakan oleh public gold telah memudahkan Dealer dan Customer untuk membeli produk-produk Public Gold.

Public gold mempunyai sistem sokongan Teknikal & Latihan yang sangat baik dipanggil PG1 System yang memudahkan lagi anda berjaya dengan follow the sistem tersebut.

Akhir sekali anda boleh google ramai Dealer2 Public yang telah berjaya dengan mendapat pendapatan lebih 5 angka.

Sila tonton Video di bawah ini Kenapa Pilih Saya Public Gold dengan klik link di bawah ini:
https://youtu.be/deOqjRl6Jxs

:

Jika anda perlukan bimbangan Pelaburan Emas seterusnya boleh hubungi dengan WhasApp saya atau Follow Facebook klik nama saya.  Ingin ikuti Seminar Emas Percuma KLIK SINI.  Terima Kasih.

MOHD SULIMAN HAFID – PG 027857
Star Master Dealer Public Gold
Visit site: https://OneGoldDinar.net

Jika anda rasa artikel ini bermanfaat untuk keluarga dan kawan-kawan yang belum tahu cara kumpul emas melalui GAP account.  Harap dapat di ‘Share’ kepada mereka. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *